.
Mieke
zondag 11 juni 2023

Mieke stelt tentoon: “Hoe leuk!”

​​​​​​​Schilderijen vallen in de smaak

Zaterdag opende de tentoonstelling van Mieke. De zangeres schildert in haar vrije tijd, iets wat zij nog niet zo lang doet. Verwacht je niet aan werk van Rubens en co, Mieke heeft iets met bloemen en met cirkels en die vormen het overgrote aandeel op de tentoonstelling die je ook vanmiddag tussen 14 en 18 uur in VTC De Mixx in Herselt gratis kan gaan bezoeken. Wij gingen zaterdagnamiddag al even langs en zagen een meer dan tevreden Mieke Gijs.

“In het najaar van 2020, tijdens de lockdown, vond ik in mijn kast wat canvasdoeken en acrylverf die daar al jaren op mij lagen te wachten. Ik nam ze eindelijk vast, begon eraan en kon niet meer stoppen. De schilderijen geven mij rust en voldoening en ik ben blij dat de mensen ervan genieten”.

En genieten dat deden de mensen zaterdagnamiddag op de tentoonstelling. Verschillende doeken waren al verkocht maar blijven gedurende de hele periode van de tentoonstelling gewoon het VTC De Mixx hangen. Zondagnamiddag tussen 14 en 18 uur is Mieke er zelf ook en als een echte gastvrouw ontvangt zij de bezoekers met een hapje en een drankje.

Lukt vandaag niet? Geen probleem, de stukken blijven nog tot en met zondag 18 juni in VTC de Mixx in Herselt hangen. De toegang is gratis.

Bio van Mieke

Meer Over:

Mieke