.
Miguel Dheedene en Aisha Van Zele
maandag 6 december 2021

Miguel Dheedene en Aisha Van Zele nemen restaurants Ferrier 30 en Puro 26 over

Deze twee nemen twee toprestaurants over.

Miguel Dheedene en Aisha Van Zele nemen Ferrier 30 en Puro 26 over, twee trendy restaurants op het Zuid in Antwerpen. Voor het koppel zijn het de eerste gemeenschappelijke stappen in de zakenwereld. De twee willen de al succesvolle restaurants nog verder uitbouwen. Aisha zal de dagelijkse leiding voor haar rekening nemen. “De restaurants zijn reeds goed geoliede machines, aan ons om ze goed geolied te houden”, zegt ze.

Ferrier 30 en Puro 26 zijn twee restaurants die naast elkaar liggen in het hart van het Zuid, de met voorsprong meest hippe buurt van Antwerpen. De rode draad van de twee zaken: de meer verfijnde Italiaanse keuken opgediend in een modern en strak interieur. Met Puro 26 dat in een en dezelfde adem ook een afhaalzaak én traiteur is.

Restaurant Ferrier 30 mocht half oktober zeventien kaarsjes uitblazen, Puro 26 bestaat meer dan zes jaar. Tijd voor eigenaar Stefano Lampis om de fakkel door te geven. Ook al blijft Lampis zelf gewoon actief in de zaak. Net zoals zijn dochter Luana die de administratie voor haar rekening neemt. En zo komen de twee bekende restaurants in de deskundige handen van Miguel Dheedene en Aisha Van Zele. Miguel Dheedene is reeds mede-eigenaar van modedistributeur Fashion Club 70 én mede-eigenaar van andere bekende horecazaken in Antwerpen als Matterhorn City, Matterhorn Süd, Gelato Giuliano, Le Pristine en Verso Café. Aisha Van Zele dan weer is een bekend voormalig model en televisiegezicht.

Na anderhalf jaar liefdevol samenzijn, vinden de twee het tijd voor hun eerste gemeenschappelijke stappen in de zakenwereld. “Naast mode is horeca al veel langer een van mijn passies”, zegt Miguel Dheedene. “Ik kijk ernaar uit om deze twee gevestigde waarden samen met Aisha verder uit te bouwen.”

“Ik heb in m’n studentenjaren heel wat ervaring opgedaan in de horecasector”, vertelt Aïsha. “Nadien, na m’n studies en tijdens mijn eerste vaste werkervaringen in de uitzendsector, bleef ik tijdens de weekends ook actief in de horeca. Na verloop van tijd was dit niet meer te combineren en heb ik me volledig gefocust op de HR- wereld. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn ervaring en kennis een meerwaarde zullen bieden op lange termijn bij deze nieuwe uitdaging.”

Het bekende koppel zal niet meteen grote veranderingen doorvoeren in de twee Antwerpse restaurants. Het nieuwbakken zakenduo gelooft in het motto never change a winning team: het personeel in de keuken én in de zaal, een dertigtal medewerkers in totaal, wordt zonder uitzondering integraal overgenomen.


Praktisch:
Ferrier 30:
Leopold de Waelplaats 30, 2000 Antwerpen
gesloten op woensdag
reservaties per telefoon: 03 216 50 62

Puro 26:
Leopold de Waelplaats 26, 2000 Antwerpen
gesloten op maandag en zondag
reservaties per telefoon: 03 257 02 28

Bio van Miguel Dheedene en Aisha Van Zele