.
Ivana Noa
woensdag 5 juli 2023

Mijlpaal stelt ‘Thuis’-gezicht teleur

Niet wat ze had verwacht

Begin 2023 beleefde ‘Thuis’-gezicht Ivana Noa een heuglijke mijlpaal. De jonge actrice vierde toen immers haar twintigste verjaardag. Al verliep die bijzondere levensgebeurtenis niet helemaal zoals ze had verwacht. Dat lezen we in De Morgen.

“Mentaal heb ik het gevoel dat ik me nog in mijn tienerjaren bevind”, bekent Ivana. “Er drukken geen grote verantwoordelijkheden op mijn schouders, zoals kinderen of een zware lening. En doordat ik theater maak, zijn er ook nog genoeg momenten waarop ik mijn speelse kant en de levendige verbeelding die zo eigen is aan kinderen en jongeren de vrije loop kan laten”, klinkt het.

Al zet ze inmiddels wel haar eerste stapjes als volwassene. Zo zit ze sinds vorig jaar op kot, waardoor ze steeds meer zelf beslissingen neemt over haar leven. En ook haar rol in ‘Thuis’ en haar drama-studies aan het Antwerpse conservatorium hebben haar leven wel wat serieuzer gemaakt: “Maar in tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, is het moment waarop ik me plots echt volwassen voel nog niet gekomen. Ik dacht dat er een scharniermoment zou zijn, maar blijkbaar is het toch een veel geleidelijker proces”, besluit Ivana.

Bio van Ivana Noa

Meer Over:

Ivana Noa Thuis