.
News Image

MIjn Pop-Uprestaurant: Daniela en Mitchell openen Table'0

Hij is de enige chef!


Daniela Sparanero en Mitchell Merola uit Maasmechelen deelt al 5 jaar lief en leed. Hij is een ambitieuze kok en zal ook tijdens Mijn Pop-uprestaurant zijn plaats innemen achter het fornuis. Daniela heeft geen ervaring in de horeca, maar zal haar uiterste best doen om een goede gastvrouw te zijn. Hoewel ze beiden Italiaanse roots hebben, trekken ze niet de Italiaanse kaart in hun pop-up. Mitchell en Daniela zullen zich toeleggen op de gastronomische keuken met heel veel oog voor een kunstzinnige presentatie. Kunst zal de rode draad vormen in Table’O. Het duo droomt van een eigen restaurant en hun deelname aan Mijn Pop-uprestaurant 2017 is alvast een eerste stap.



“We hebben net een bouwgrond gekocht in Maasmechelen en zouden graag daar aan het huis ons eigen restaurant openen in de toekomst. We kijken er enorm naar uit om samen een zaak uit te bouwen. Kunst op het bord, daar gaan we voor in onze pop-up.”



​Je ziet dit duo dit voorjaar in Mijn Pop-Uprestaurant op VTM.