.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant: duo's krijgen verrassend nieuws

Er vallen ontslagen in Mijn Pop-Uprestaurant.


Binnenkort neemt Mijn Pop-uprestaurant 2016 een verrassende wending. De finaleweken zullen immers niet in Antwerpen, Genk of Kortrijk gespeeld worden, maar wel op een gloednieuwe locatie. Momenteel worden immers twee pop-ups gebouwd… met zicht op zee in Knokke-Heist. Daar zullen de twee finalisten vanaf vrijdag 20 mei 2016 hun pop-up verder uitbaten, zij aan zij.



In de aflevering van dinsdag 10 mei 2016 zijn de duo’s onderweg naar Knokke-Heist. Alleen weten ze zelf nog niet welk groot nieuws ze daar te horen zullen krijgen. Al snel wordt er gespeculeerd over het verdere verloop van Mijn Pop-uprestaurant. Komt de jury langs? Moeten de duo’s nog een opdracht doen? Groot is de verrassing wanneer Miette & Willem, Sven & Amanda en Chloë & Magali horen wat hen in Knokke-Heist écht te wachten staat…



Ook de volgende dag blijft het nieuws nog nazinderen in de pop-ups. Bij Kommáti dromen Sven & Amanda al luidop van een overwinning. Toch maken de duo's zich vooral zorgen over hun personeel. Zullen ze iedereen kunnen meenemen naar Knokke-Heist en zien zij het zitten om weken van huis weg te zijn?



Ook in Kortrijk en Antwerpen is al finalestress voelbaar. De zusjes hakken een moeilijke knoop door en moeten het in Strombowli met één man minder doen. Ook in het team van Miette & Willem zit er een haar in de boter. Barman Jim daagde al een paar dagen niet meer op en hoeft van Willem niet meer terug te komen. Maar is Miette dezelfde mening toegedaan?



Net wanneer de duo’s bekomen zijn van de eerste finalestress, staat alweer een nieuwe verrassing voor de deur. Evi Hanssen heeft namelijk nóg nieuws aan te kondigen. In de finale van Mijn Pop-uprestaurant is maar plaats voor twee duo’s. Om te bepalen welke pop-up een eerste finaleplaats krijgt, zijn er nieuwe recensenten onderweg. En dat zijn niet de minste. Een absolute culinaire wereldster zakt speciaal naar ons land af om de pop-ups te beoordelen…



Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM