.
News Image

Mijn Pop-uprestaurant: Gilles en Michael

Ook beste vrienden Gilles en Michael wagen hun kans.
De West-Vlamingen Gilles (20) en Michael (20) zijn het jongste geselecteerde duo en tevens de beste vrienden. Michael uit Roeselare kreeg de liefde voor de horeca met de paplepel ingegeven. Als zoon van restaurantuitbaters trok hij al op jonge leeftijd naar Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij liep stage bij verschillende toonaangevende restaurants en ondertussen is hij aan de slag in het hotel-restaurant van zijn ouders. Gilles, ook afkomstig uit Roeselare, wil samen met zijn beste kameraad dit avontuur aangaan. Dankzij zijn natuurlijke schwung en zijn ervaring als verkoper is de functie van zaalverantwoordelijke op zijn lijf geschreven.

Het hippe duo wil de gasten verrassen en wil innovatieve en klassieke cocktails combineren met de verschillende gerechten op het menu. De gastronomische creaties van Michael kunnen dus gepaird worden met verbluffende cocktails. Michael gelooft rotsvast in het idee: “Een sommelier serveert een wijn die een gerecht naar een ander niveau tilt. Wij willen graag met cocktails werken om onze gerechten te versterken. We zijn ervan overtuigd dat er voor elke creatie een perfecte match is met een cocktail.”

Mijn Pop-uprestaurant!: vanaf maart 2015 terug bij VTM