.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant: L'Oro Nero

Pop-up L'Oro Nero opent de deuren in Genk.


Giordana & Myrthe steken de houtoven aan voor hun eigenzinnige pizza's. Die serveren ze in L'Oro Nero te Genk.

De jongste deelnemers Myrthe & Giordano doopten hun pop-up L’Oro Nero en zullen er Giordano’s Italiaanse roots uitspelen. L’Oro Nero, het zwarte goud, refereert naar de mijnsite C-mine, waar hun restaurant is gevestigd. Voor het interieur ging het duo op zoek naar koperen potten en honderden Italiaanse boeken. Al staat vooral de pizzaoven, waarin alle gerechten van amuse tot dessert worden klaargemaakt, centraal. Geen authentieke pizza margherita op de kaart, wel pizza’s met originele toppings. Giordano & Myrthe gingen te rade bij La Famiglia Giacomazza, van het Italiaanse restaurant La Botte in Genk en kregen daar heel wat tips en tricks om hun concept te verfijnen. Myrthe heeft al enkele mixologycursussen achter de rug en ontwierp voor elk gerecht een cocktail én mocktail. L’Oro Nero staat voor een innovatief pizza & cocktails concept dat in New York al aansloeg en nu overwaait naar Genk.