.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant: Miette & Willem grijpen in

Miette & Willem van MIjn Pop-Uprestaurant grijpen in.


Heel blij dat we deze finale met onze buren zo vriendschappelijk kunnen spelen! Jammer genoeg zien we heel wat onvrede opduiken op onze social media, kunnen we afspreken om geen kwetsende taal meer te gebruiken? Keep it fun! Zou echt heel leuk zijn schreven Miette & Willem afgelopen weekend op hun Facebookpagina. Met bij het bericht een foto van Willem, Chloë en enkele personeelsleden van Strombowli en Japaleno Loco. Wat is er gebeurd?



De strijd tussen Japaleno Loco en Strombowli is hevig. Niet zozeer tussen Willem & Miette en Chloë & Magali maar wel tussen hun fans. Die zijn soms iets te enthousiast en sommigen laten weinig kansen onbenut om het de concurrentie niet makkelijk te maken. De berichten op de sociale media monden dan ook vaak uit in een scheldpartij en dat willen Miette & Willem niet langer. De strijd moet op een sportieve en respectvolle manier gestreden worden. Nu zijn Miette & Willem blij dat ze fans hebben die achter het duo uit Laakdal staan maar het mag er niet over gaan. Miette & Willem grepen dan ook in en verwijderden de meest groffe reacties. Het duo wil op een faire manier de finale in stappen en deed dus een oproep om het netjes te houden op de sociale media.

Een oproep die bi Chloë & Magali in de smaak viel want zij deelden het bericht van Miette & Willem. En zo zie je maar dat de twee finalisten elkaar het licht in de ogen gunnen.

Voor de twee duo's begint de spanning toe te nemen: donderdag is er namelijk de finale van Mijn Pop-Uprestaurant. Op Facebook hebben Miette & Willem bijna 50.000 fans, Chloë & Magali hopen snel hun 33.000ste fan op Facebook te verwelkomen.