.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant: Miette & Willem naar de finale

Sven & Amanda sneuvelen in Mijn Pop-Uprestaurant.


Na het bezoek van culinaire wereldtopper Albert Adria en driesterrenchef Gert De Mangeleer waren Chloë en Magali van Strombowli al zeker van een finaleplaats op het strand van Knokke-Heist. Maar met welke buren zouden zij de strijd aan gaan? De kogel is door de kerk: het zijn Miette & Willem die drie weken lang mee zullen strijden voor de volle 100.000 euro die er te winnen valt. Welke pop-up valt af voor de eindmeet: Kommáti of Jalapeño Loco? Kijkend Vlaanderen heeft gestemd en het was Evi Hanssen die de beslissing bekend mocht maken. Dat deed ze deze keer door een bezoek te brengen aan de winnende pop-up.



Dikke pech voor Sven & Amanda. Zij konden niet opboksen tegen de bijzonder populaire Willem & Miette die in Antwerpen een feestje begonnen te vieren. Sven & Amanda hebben de afgelopen maanden flink hun best gedaan om Vlaanderen te overtuigen van hun kunnen. De chef en de haast perfecte gastvrouw hebben een mooi parcours afgelegd in Mijn Pop-Uprestaurant. Zijn Sven & Amanda het slachtoffer geworden van de negatieve sfeer die er in het algemeen in Genk hing? Zelfs een tweet van minister Sven Gatz naar 15.000 mensen kon niet het verschil maken. Sven & Amanda, officieel op tv geen koppel, sloten met tranen in de ogen hun pop-up. Dat avontuur zit erop maar het zou ons verbazen mocht er binnenkort geen goed nieuws van dit duo komen. Zij hebben echt alles in zich om een eigen zaak op te bouwen, zoveel is zeker. Sven kan koken, Amanda is een gastvrouw om u tegen te zeggen.



In Antwerpen mocht de fles champagne die Evi Hanssen bij had gekraakt worden. Dat Jalapeño Loco naar de finale gaat is ongelooflijk goed nieuws voor Miette & Willem. Zij trekken samen met Chloë & Magali van Strombowli vanaf vrijdag naar Knokke-Heist waar ze op het strand zullen strijden voor de overwinning. Maar de finaleweken zullen niet makkelijk worden. Er moet keihard gewerkt worden en bovendien komt de jury ook nog eens langs. Eén ding is duidelijk: de 100.000 euro die er te winnen valt zal niet zomaar cadeau gegeven worden.