.
News Image

Milow: “geen zin meer in droevige liedjes”

Maakt Milow muzikale ommezwaai?
Milow beleeft de coronacrisis in zijn villa in Los Angeles. De singer-songwriter bracht nog maar net een livealbum “Dream So Big Eyes Are Wide” uit en geeft miniconcertjes op Instagram om zichzelf en de fans bezig te houden. Toch overweegt Milow een muzikale ommezwaai…

“De jongste jaren ben ik vooral voor akoestische, rustige nummers gegaan. Door deze crisis heb ik niet veel zin om ingetogen, droevige liedjes uit te brengen. Ik wil dat de energie en levensvreugde ervan afspatten,” aldus Milow in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Whatever It Takes, Milows nieuwste single en voorbode van zijn nieuwe album, moet alvast de toon zetten. “Daar hebben mensen nood aan nu. Ik ben me heel bewust van waar iedereen mee worstelt,” aldus Milow.

Milow heeft altijd rechtstreeks contact met zijn fans via een tweede telefoon waarnaar ze berichtjes kunnen sturen en die berichten zijn tegenwoordig best wel heftig. “Mensen die hun tante verloren door corona of zelf in coma lagen. Je eigen bezorgdheden over wanneer je terug op een podium kan, worden meteen een pak minder belangrijk,” aldus Milow in Nina.

Bio van Milow

Meer Over:

Milow