Milow: “Dan mag je me alles vragen”
Singer-songwriter Milow houdt van lekker eten en alles wat ermee te maken heeft. Zelf is hij niet echt een keukenprins, maar hij kan enorm genieten van een heerlijke maaltijd. In Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg, vertelt hij er meer over.
Zijn favoriete zintuig is ongetwijfeld zijn smaakvermogen. Daarover heeft Milow wel één en ander te vertellen.
Hij staat zelf zelden in de keuken, maar als hij zich aan een middag of avond koken waagt, doet hij dat steevast met verse ingrediënten. “Mij zal je niet snel wat diepvriesproducten en blikvoer bij elkaar zien blikken”, zegt hij lachend.
Het beste restaurant ligt volgens Milow in Potsdam. Hij kreeg een tip van een bevriend muzikant en kon niet anders dan diens raad opvolgen.
“Het is een Italiaans restaurant, dat eigenlijk heel simpele kost serveert. Maar tegelijk is dat echt wel hét lekkerste restaurant ter wereld. Daar kan ik euforisch van worden. En zoals je weet: als je muzikanten lekker eten geeft, kun je hen alles vragen”, besluit hij met een glimlach.