.
Milow
vrijdag 27 mei 2022

Milow: “Het is een tegengewicht voor de hectiek in mijn leven”

“Die plek is op dat vlak echt een 'state of mind' "

Als je je geld verdient met liedjes schrijven en opnemen, dan kan je maar beter een plek hebben waar je je volledig daarop kunt richten. Singer-songwriter Milow heeft er maar liefst drie: zijn woonst in Leuven, zijn buitenverblijf in Zeeuws-Vlaanderen én Los Angeles.

Toen in 2020 corona plots de kop opstak, zat Milow in Los Angeles om inspiratie op te doen voor zijn nieuwste album. Dat verliep niet even vlot, vertelt hij in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Hij kon door de verstrengde maatregelen niet terugkeren naar België en zag zijn verblijf in de Stad der Engelen verlengd met een paar maanden. “Pas maanden later ben ik kunnen terugkeren. Bij terugkomst ging ik naar Zeeuws-Vlaanderen, om daar verder aan mijn album te werken.”

Voor hem is Zeeuws-Vlaanderen een bron van rust. “Die plek is op dat vlak echt een 'state of mind'. In L.A. en Leuven heb ik dat ook, maar dan op een andere manier. Het is belangrijk dat ik de ene plek kan achterlaten voor de andere”, klinkt het.

Als hij neerstrijkt in Zeeuws-Vlaanderen, geniet Milow van de simpele dingen des levens. “Daar kan ik wat werken in de tuin, wat hout klieven. Niets moet, alles mag daar. Je ruikt er het gras, ziet de bomen in bloei komen, hoort de vogels... Het is een tegengewicht voor de hectiek in mijn leven”, concludeert hij.

Bio van Milow

Meer Over:

Milow