.
Pieter Delanoy uit De Mol
vrijdag 10 maart 2023

Mol-kandidaat heeft groot nieuws

Wie had dat ooit gedacht

Kennen jullie Pieter Delanoy nog? De priester nam enkele jaren geleden deel aan ‘De Mol’ en wist vriend en vijand te verbazen door in de rol van mol wekenlang onder de radar te blijven.

Kort na zijn deelname besloot Pieter om geen priester meer te zijn en zich vooral nog te concentreren op zijn job als leraar.

Dat Pieter stopte als priester kwam als grote verbazing bij velen, maar hij stond volledig achter zijn keuze. “Ik ben gestopt vanuit een heel mooi, lief verhaal, omdat ik iemand leerde kennen die nog meer de moeite was om ervoor te gaan”, vertelde hij destijds.

Pieter leerde zijn vrouw Dauphine kennen en de twee stapten in 2021 in het huwelijksbootje. En nu heeft het koppel fantastisch nieuws te vertellen want ze zijn in verwachting van hun eerste kindje.

“We willen niet weten of het ene jongen of meisje is en willen dat magische moment bewust meemaken wanneer we het ontdekken. Ik zie het vaderschap als één groot avontuur, misschien zelfs nog groter dan ‘De Mol’”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Proficiat Pieter en Dauphine!

Bio van Pieter Delanoy

Meer Over:

Pieter Delanoy