.
Mustii
donderdag 9 mei 2024

Mustii niet naar finale Eurovisie Songfestival

Hij is er niet bij zaterdag!

De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival was zowel voor België als voor Nederland belangrijk. Mustii bracht als twaalfde zijn nummer 'Before The Party's over'. Er was de afgelopen week zoveel foutgelopen tijdens de repetities dat het er tijdens de tweede halve finale erop moest zijn. En ja hoor, alles werkte perfect en Mustii zette een sterke prestatie neer. Een finaleplaats lag binnen bereik en dat was ook voor Nederland het geval. Joost Klein zijn 'Europapa' is een topnummer en bovendien goed gebracht. Misschien wel het beste nummer van de tweede halve finale.

Mustii was trouwens een beetje ondeugend, tijdens zijn act was het woord 'Peace' op zijn linker bovenarm te zien. Een politiek statement? Dat zou je kunnen denken, maar moet deze 'Peace' noodzakelijk iets met de oorlogen te maken hebben? We willen namelijk ook vrede met onze andere medemensen.

Europa lag in ieder geval niet wakker van de boodschap, ook niet van het nummer en besloot Mustii niet naar de finale te sturen. Onze noorderbuur Joost Klein gaat wel door naar de finale van aanstaande zaterdag. In deze volgorde werden de tien landen die vanuit de tweede halve finale door gaan naar de grote finale bekendgemaakt: Letland, Oostenrijk, Nederland, Noorwegen, Israël, Griekenland, Estland, Zwitserland, Georgië en Armenië.

Bio van Mustii en Joost Klein

Meer Over:

Mustii Joost Klein