.
Ruth Beeckmans
woensdag 18 september 2024

Na zinderende première is 'Grease' weer helemaal the word

Extra show!

Afgelopen zondag raasde de nieuw, frisse versie van de hitmusical 'Grease' als een gesmeerde bliksem door Stadsschouwburg Antwerpen. Het publiek ging uit z'n dak en beloonde de supersonische cast, met o.a. Tinne Oltmans (Sandy), Danny Dorland (Danny), Ruth Beeckmans (Miss Lynch) en Lauren De Ruyck (Rizzo), na afloop met een welverdiende, uitzinnige staande ovatie.

Wie zelf nog wil gaan genieten van dit heerlijk nostalgisch feelgood feestje vol humor, dans, liefde en aanstekelijke Nederlandstalige versies van onverwoestbare hitsingles als 'You're The One That I Want', 'Hopelessly Devoted', 'Greased Lightnin', 'Sandy' en 'We Go Together', kan wel best niet te lang meer aarzelen.

De tickets vliegen namelijk in die mate de deur uit dat er, na de eerder aangekondigde extra shows in Gent en Hasselt, nu nog een extra show ingepland wordt op donderdag 3 oktober om 20u00 in Capitole Gent. Verschillende shows in Gent en Hasselt zijn ook al volledig uitverkocht.

Producenten Albert Verlinde, JK Theater, Senf & partners en House of Entertainment zijn blij met het enthousiasme in Vlaanderen rond 'Grease' en trots dat er na eerdere bijboekingen, nog een extra show kan toegevoegd worden aan de speellijst. 'Grease' speelt nog tot en met 13 oktober 2024 in Antwerpen, Gent en Hasselt. Tickets & info: greasemusical.be .

Bio van Tinne Oltmans, Danny Dorland, Ruth Beeckmans en Lauren De Ruyck