.
News Image

Naaktfoto’s van Laura Omloop online

Een ex-vriendje van Laura Omloop heeft naaktfoto’s van de 15-jarige zangeres online gezet. We schrokken toen we vernamen dat er naaktfoto’s in omloop waren van Laura Omloop. Laura Omloop herinneren we ons als de schattige 10-jarige deelneemster aan Junior Eurosong waar ze Zo verliefd zong. Laura is ondertussen 15 jaar en heeft met het in november 2014 uitgebrachte album ‘Meer’ een volwassener weg ingeslagen. Toch is het vreemd als je dan opeens leest dat er naaktfoto’s online zijn verschenen van dat nog steeds jonge meisje.



We weten ondertussen allemaal dat jongeren wel eens naaktfoto’s durven nemen en dat die door ex-vriendjes wel eens online gezwierd worden. Enkele maanden geleden was er de hele heisa rond het lekken van honderden naaktfoto’s van internationale celebrities zoals Jennifer Lawrence waarvan de iCloud account bewust gehackt werd op zoek naar naaktfoto’s.



Maar als het dan gebeurt met iemand van bij ons, minderjarig bovendien, dan trek je toch grote ogen. Ondertussen bekijken de ouders van Laura Omloop hoe ze stappen kunnen nemen tegen de ex-vriend van hun dochter die de foto’s verspreidde via twitter.


Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop