.
Danzel en Kathleen
zaterdag 6 augustus 2022

Naar hier wil Danzel verhuizen

Maar dat is niet voor meteen.

Danzel mag dan wel Belgisch zijn, een superster in België is hij niet. Wel in Polen, waar hij nog steeds veelvuldig mag optreden. Maar verhuizen naar Polen, dat zit er nog niet in.

“Ik voel me dan wel thuis in Warschau, als ik verhuis zal het eerder naar een warmer oord zijn zoals Frankrijk of Bulgarije. Maar zolang mijn jongste dochter niet op eigen benen staat, blijf ik in Vlaanderen. Ik ben hier nog altijd drie tot vier dagen per week”, legt Danzel uit in Story.

Deze zomer reist Danzel weer een heel stukje van de wereld rond. Zo zal hij optreden in Tsjechië, Bulgarije, Hongarije… Maar ook België staat op de planning.

“In september sta ik op het podium van Retro Kitch. En Radio 2 heeft me gevraagd om te zingen in het programma ‘Bene Bene’”

Maar zo vaak optreden in het buitenland, dat kan niet makkelijk zijn voor zijn vrouw en kinderen. “Keela woont samen met haar vriend, maar het is vooral lastig voor mijn vrouw en jongste dochter. Maar ze weten ook niet beter. Keela was vier toen ik bekend werd. Kathleen en ik zijn 27 jaar samen, misschien omdat we niet constant bij elkaar zitten.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel