.
Nasrien Cnops
zondag 30 april 2023

Nasrien Cnops: “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis”

Haar lichaam zei stop

Nasrien Cnops bevalt in juni van haar tweede kindje, maar beleeft jammer genoeg geen zorgeloze zwangerschap. Ze moest het van de gynaecoloog en haar omgeving rustiger aan doen, en dat deed ze ook.

“Eigenlijk moest ik 30 stappen terugzetten, maar ik zette er maar 20 terug. Als gevolg daarvan heeft mijn lichaam een signaal gegeven dat dat niet voldoende is. Twee weken geleden ben ik opgenomen in het ziekenhuis nadat ik al twee dagen non-stop aan het overgeven was”, zegt Nasrien in Dag Allemaal.

Nasrien kon niet meer op haar benen staan en ze zijn in het midden van de nacht naar de spoed gereden. Door de misselijkheid was Nasrien helemaal uitgedroogd en moest ze aan een baxter.

De radiopresentatrice moest drie dagen in het ziekenhuis blijven en daar kwam ze tot het besef dat ze meer tijd voor zichzelf moest nemen.

“Dat is niet fijn, maar ik doe het nu wel voor de gezondheid van onze baby. Vijftien weken niets doen is lastig, maar wat zijn vijftien weken op een mensenleven? Het belangrijkste is dat ons kindje kerngezond is.”

Bio van Nasrien Cnops

Meer Over:

Nasrien Cnops