.
Natalia
vrijdag 2 juni 2023

Natalia: “Dan hebben we een probleem”

Daarop kreeg ze kritiek

Kleine kinderen worden groot, ook die van Natalia. Dochter Bobbi-Loua gaat sinds november naar het instapklasje en dat vraagt een aanpassing voor Natalia en haar partner Frederik. Zij zijn nu gebonden aan de vaste schooluren.

“Meestal brengt Frederik of ik haar naar school, maar als we allebei niet kunnen, hebben we een probleem. Maar omdat het een instapklasje is, hebben we in overleg met school beslist dat we haar soms ook wat later kunnen brengen. Uiteindelijk zijn er veel kindjes die maar een halve dag gaan omdat een hele dag gewoon te zwaar is”, zegt Natalia in Story.

Die beslissing kon op heel wat kritiek rekenen toen Natalia dat vertelde in ‘De Tafel Van Vier’. Veel mensen vonden dat een bewijs van weinig respect tegenover het onderwijzend personeel.

“Ik vind totaal niet dat ik respectloos ben. Alles gebeurt in overleg met de school en zodra ze schoolplichtig is, zal ze altijd mooi op tijd zijn. Maar tegenwoordig mag je niks meer zeggen of er komt commentaar op. Er wordt nogal snel met de vinger gewezen. Ik wil nooit bewust mensen kwetsen, maar ik blijf wel zeggen wat ik denk.”