.
Natalia
dinsdag 4 oktober 2022

Natalia: “Dan is de showbizz niks voor jou”

Er moet hard gewerkt worden

Fans van zangwedstrijden kunnen weer naar hartenlust hun hartje ophalen. Niet één maar twee keer krijgen we ‘The Voice Van Vlaanderen’ voorgesteld per week. Dat wil zeggen: nog meer audities en dubbel zoveel talent.

Ook Natalia is in haar nopjes en kijkt weer uit naar het nieuwe seizoen. En als we de zangeres mogen geloven dan zit er wel weer wat talent tussen dat ons omver gaat blazen.

“Ik wil vooral dat de kandidaten genieten van het avontuur, maar ze moeten ook hard werken. Met luierikken kan ik niet veel aanvangen. Als coach steken wij er onze tijd en energie in, dus verwacht ik dat de kandidaten respectvol zijn”, begint ze in Story.

“Als je je niet inzet en je je niet voorbereidt, is de showbizz niet voor jou weggelegd. Bij ‘The Voice’ moet je investeren in je toekomst zonder dat je ervoor betaald wordt. Ik heb snel door wie dat wil en wie niet.”

Nieuw dit seizoen zijn de coaches Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Zij laten een frisse wind door het programma waaien. “Ze smijten zich ook volledig, met een zekere naturel. Dat is plezant voor Koen en mezelf, want anders zouden wij het programma moeten ‘redden’. Ik zie hen dan ook niet als concurrenten. Ik geloof erin dat de juiste kandidaten bij de juiste coaches terechtkomen.”