.
Natalia
maandag 29 mei 2023

Natalia: “Dat is niet mijn sterkste kant”

Het is soms zoeken

Natalia is één van de populairste zangeressen van ons land. Ze heeft zopas een nieuw album uit en ze staat voor een drukke zomer met toch wel wat optredens. Natalia heeft altijd van het artiestenleven gedroomd, maar er komt ook heel wat bij kijken.

“Will Tura heeft eens gezegd; ‘Als artiest stopt je werk nooit en het zal ook nooit stoppen’. Die uitspraak voelde voor mij als thuiskomen, omdat ik ook naast het optreden steeds aan het werk ben. Of het nu gaat om songs schrijven, sociale media, kleding of iets anders, mijn brein blijft maar draaien. Daarnaast is het belangrijk om ook tijd te maken voor je fans”, zegt Natalia in Primo.

Natalia beseft heel goed dat het dankzij de fans is dat ze die job mag beoefenen. Maar helaas lukt het haar niet altijd om daar aan te voldoen.

“Timemanagement is niet altijd mijn sterkste kant. En ik moet af en toe aan de rem trekken, maar daar ben ik ook al niet goed in. Als perfectionist vergeet ik soms dat ik 42 ben en geen 22 meer.”

Ook het privéleven van de zangeres ligt behoorlijk onder een vergrootglas. En hoewel Natalia altijd heeft geprobeerd van werk en privé gescheiden te houden, is dat niet altijd even makkelijk.

“Ik merkte dat dat me soms te veel energie kostte. Op een bepaald moment heb ik daarom beslist om niet langer verstoppertje te spelen. Ik zie geen reden waarom ik mijn ware ik niet aan de wereld zou tonen als ik gelukkig en tevreden ben met wie ik ben.”

Bio van Natalia

Meer Over:

Natalia