.
Natalia en Astrid Coppens
donderdag 22 februari 2024

Natalia door VTM op matje geroepen na ‘divagedrag’

Maar de plooien zijn gladgestreken

Natalia zal haar deelname aan ‘Back To Reality’ niet snel vergeten. De opnames gebeurden in het zonnige en warme najaar van 2023. Natalia en Astrid Coppens gingen met de kinderen samenwonen in een rijhuis in Turnhout en dat met héél beperkte middelen. De sfeer op de set zou volgens Het Laatste Nieuws niet goed geweest zijn. Zo is er sprake van medewerkers die huilend de set verlaten hebben, Natalia die tegen medewerkers schreeuwde, enzovoorts. De zangeres zou zich als een diva gedragen hebben, medewerkers van het programma wilden zelfs niet meer met de zangeres samenwerken. Best wel heftig allemaal, maar we kunnen er ons iets bij voorstellen.

Natalia is een topper, daar twijfelt iemand aan, maar ze kan inderdaad wel eens op haar eigen typische manier reageren. Natalia is Natalia en misschien wel een beetje de Vlaamse Gordon. Zij zegt wat ze denkt, vaak ongeremd. Niet iedereen kan daar goed tegen en dus botst het wel eens. Het is niet de eerste keer dat medewerkers achter de schermen over haar klagen, maar dat doen ze ook wel eens over andere bekende mensen, maar het komt altijd wel goed.

VTM zou Natalia ondertussen op de vingers getikt hebben en voor iedereen is daarmee de zaak afgesloten. Al kunnen we ons wel voorstellen dat er bij sommige medewerkers nog wat argwaan is, een goed gesprek met Natalia kan zeker wonderen doen. Uiteindelijk is de zangeres ook maar een mens, iemand die ook wel eens een moeilijke dag kan hebben of zich aan zaken kan ergeren.

Natalia vertelde aan Het Laatste Nieuws dat de opnames voor het programma ‘Back To Reality’ voor haar ook geen evidente oefening was. “Ik heb het hart op de tong, ook als het tegenzit. Daardoor zijn er achter de schermen soms woorden gevallen. 'In the heat of the moment' heb ik weleens sterk gereageerd en geroepen over bepaalde zaken. Daarover ben ik achteraf in gesprek gegaan met het productiehuis en met de zender. We hebben er allemaal uit geleerd en ik heb ook mijn verontschuldigingen aangeboden. Dat voelde alleen maar juist om te doen. Samen met alle betrokken partijen zijn de plooien gladgestreken”, lezen we in Het Laatste Nieuws.