.
Natalia
maandag 15 mei 2023

Natalia: “Het kan toch niet allemaal goed zijn wat ik doe”

Ze krijgt graag opbouwende kritiek

Als je bekend bent, dan moet je het er vaak bijnemen dat mensen niet alleen positief zijn over je, maar ook heel veel kritiek hebben. Dat ondervindt ook Natalia. Al is er een groot verschil op vlak van kritiek voor de zangeres.

“Ik krijg graag kritiek van iemand die mij wil helpen of het goed bedoelt. Positieve, opbouwende kritiek vind ik zelfs belangrijk. Er is een periode geweest dat ik professioneel amper feedback kreeg, toen dacht ik echt: het kan toch niet dat het altijd goed is”, zegt Natalia in Dag Allemaal.

We leven in een wereld waarin mensen soms zitten te wachten tot wanneer er iets gebeurt waarop ze kritiek kunnen geven op anderen.

“Vroeger dat ik dat de mensen die mij volgden de wereld op dezelfde manier zien als ik, maar dat is dus niet zo. Er bestaan mensen die ervan genieten om andere te zien vallen.”

En ook Natalia is in haar privéleven al met zo’n mensen in aanraking gekomen. Zo had ze ooit een lief die lachte met gehandicapten. “Ik werd daar echt zot van. Onder meer daarom is hij ook mijn lief niet meer.”