.
Natalia
vrijdag 23 februari 2024

Natalia: “Ik kan daar niet tegen”

Ze wil alleen maar het beste

Wie in het team van Natalia terechtkomt bij ‘The Voice Van Vlaanderen’, die weet waar hij aan toe is. Natalia is streng maar rechtvaardig en wil het beste uit haar kandidaten halen.

“Dat vrank en vrij spreken heb ik meegekregen van mijn vader. 'Je mag altijd en overal alles zeggen,' zei die, 'maar wel op een beleefde en respectvolle manier. Dat gaat je ver brengen in het leven.' Alleen zijn de tijden wel veranderd. Je mag amper nog iets zeggen of er komt commentaar op. Er wordt snel met de vinger gewezen, maar da's net omdat er een gebrek aan communicatie is”, zegt ze in Story.

Wie in het team van Natalia terechtkomt, kan al beginnen dromen van een carrière zoals die van de zangeres. Zij verklapt haar geheim in Story.

“Ik kan er niet tegen om geen goed werk af te leveren, dus ik werk heel hard om het beste eindresultaat te hebben. Alleen zo kan je succesvol zijn en blijven, het komt echt niet uit de lucht gevallen. Mensen vragen me soms wat het hoogtepunt is uit mijn carrière, maar daar kan ik niet op antwoorden. Ik ben vooral dankbaar dat ik nog steeds meedraai. En daarnaast probeer ik, zeker de laatste tien jaar, zoveel mogelijk mezelf te zijn.”