.
Natalia
donderdag 20 oktober 2022

Natalia: “Ik moest nog zoveel leren”

Ze is 20 jaar bezig

Natalia is niet alleen een superster op het podium, ook voor haar kinderen is ze als een godin. Bobbi-Loua is 2, Apollo is 9 maanden. Ze zijn Natalia’s grote geluk en ze zou haar twee oogappels niet meer kunnen missen.

Met zangeres Anastacia heeft Bobbi-Loua een erg bekende wereldster als meter. Jammer genoeg zien ze elkaar niet zo heel vaak.

“We facetimen heel vaak, maar elkaar in het echt zien is natuurlijk wat moeilijker. Maar als ze in de buurt is, zoeken we elkaar altijd op. In oktober treedt ze op in De Roma, dan ga ik waarschijnlijk kijken. Ze is een fiere meter en verwent haar met heel veel liefde. Als ze haar ziet, heeft ze alleen maar oog voor haar. Heel mooi”, glundert Natalia in Story.

Dat Natalia al 20 jaar bezig is, is bijna niet te geloven. Ze begon in 2003 door haar deelname aan ‘Idool 2003’ en sindsdien gaat het als een trein voor de zangeres.

“In het begin was ik jong en moest ik nog veel leren. Niemand kwam mij vertellen hoe ik het moest doen. Ik had geen coach. In ‘The Voice Van Vlaanderen’ word je toch meer begeleid. Ik heb alles zelf moeten ontdekken. Nooit verwacht dat ik twintig jaar zou zingen. Als artiest ben ik hopelijk geëvolueerd, want blijven stilstaan is geen optie.”