.
Natalia
woensdag 7 juni 2023

Natalia: “Is dit het nu?”

Ze gingen voor een tweede kind

Met twee kinderen in huis is het altijd een gezellige drukte ten huize Natalia. Haar gezinsgeluk is compleet met haar dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo erbij. Broer en zus zijn twee handen op één buik.

“Al merk ik wel dat Bobbi-Loua vrij jaloers is sinds de komst van haar broertje. De aandacht moeten delen, daar had ze het soms moeilijk mee. Als ik bezig ben met Apollo, dan komt ze rond mij hangen om mijn aandacht te trekken. Maar ik probeer daar niet te veel aan toe te geven, ze moeten leren dat ze niet altijd in het middelpunt van de belangstelling kan staan”, zegt Natalia in Story.

Toen Natalia bevallen was van haar tweede kindje merkte ze meteen een wereld van verschil tussen één en twee kinderen. Ze noemt het zelfs een kwestie van ‘overleven’.

“Toen Bobbi-Loua één jaar oud was, dachten Frederik en ik: ‘Is dit het nu?’ Die gaat meteen groot zijn, dus we moeten er nog één maken. Maar we hebben het behoorlijk onderschat. Het is behoorlijk pittig. Zeker omdat we allebei een voltijdse job hebben waarin we het beste van onszelf willen geven.”