.
Natalia
woensdag 18 oktober 2023

Natalia is vijf jaar verliefd: 2 baby’s en een verloving later is hij nog steeds de liefde van haar leven

Het ging allemaal heel snel

De liefde kan toch schoon zijn. Zangeres Natalia en haar man Frederik zijn dit jaar 5 jaar samen en hebben samen al een mooi liefdesparcours afgelegd. Zo beviel Natalia van twee prachtige kinderen en zijn de twee verloofd.

Het begon voor de twee allemaal op een gezellige avond waarop Frederik voor haar had gekookt en waar ze samen een spelletje Rummikub speelden, weet Dag Allemaal.

De relatie tussen de twee blijft even geheim en wordt pas kenbaar tijdens haar optreden in de Antwerpse Lotto Arena. Daar haalt de zangeres zogezegd een willekeurig iemand op het podium voor een lapdance, maar Natalia weet heel goed wie ze heeft uitgekozen.

Op haar verjaardag krijgen we voor het eerst een foto van hen twee samen te zien. Het is duidelijk dat het grote liefde is en dat cupido dit keer zijn pijlen goed heeft gericht.

Wat volgt is heel veel liefde en twee baby’s. Wanneer het koppel elf maanden samen is maakt Natalia bekend dat ze zwanger is. Het is sneller dan verwacht, maar wel heel gewenst.

Dochter Bobbi-Loua wordt in volle lockdown geboren en dat is een grote steun voor Natalia en Frederik. Ze zijn zo dol op hun dochter, dat een tweede kindje niet lang op zich liet wachten. In december 2021 wordt ook zoontje Apollo geboren.