.
Natalia
zaterdag 23 december 2023

Natalia onder het mes na knal tegen boom

Een geluk bij een ongeluk.

Natalia is afgelopen donderdag met haar wagen tegen een boom gebotst, zo schrijft Het Laatste Nieuws. De zangeres raakte bij het ongeval gewond en moest vrijdag al onder het mes. De feiten speelden zich in de buurt van de woning van Natalia af. Volgens haar manager zou zij op een modderige weg van de baan geschoven zijn waarna de auto tegen een boom tot stilstand kwam. In een reflex om haar gezicht te beschermen, kwam Natalia met haar linkerhand tegen de voorruit terecht. Daarbij brak zij haar pink. Het gevolg was een bezoek aan spoed en een operatie die vrijdag werd uitgevoerd.

Er werd een bout geplaatst om de breuk sneller te laten herstellen, woensdag moet Natalia terug naar het ziekenhuis voor een controle, ondertussen zit zij wel in het gips.

De optredens van Natalia komen niet in het gedrang, maar verschillende andere verplichtingen zouden mogelijk wel geschrapt worden.

Gelukkig voor Natalia is er voor de rest alleen blikschade. Een geluk bij een ongeluk: haar manager is ook verzekeringsagent, dus dat komt helemaal goed.

Natalia mag dan wel in het gips zitten, de zangeres is volop bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Zo legde zij ondertussen een cadeautje voor haar gezin onder de kerstboom, gelukkig lukt dat nog en zal het zonder twijfel een gezellig kerst worden bij Natalia.