.
Natalia
zaterdag 22 oktober 2022

Natalia slachtoffer van fake news over haar relatie

Fans reageren boos!

Natalia is zaterdagavond het slachtoffer geworden van fake news. Op Facebook werden Natalia en haar partner Frederik plots gelukgewenst met hun vierde huwelijksverjaardag. "Leuk Nieuws❗Natalia en Frederik vierden 4e huwelijksverjaardag 💞", lezen we op een Facebookpagina.

Maar Natalia vierde deze week helemaal geen huwelijksverjaardag en daar zijn wij 100% zeker van. Natalia vierde afgelopen week wel dat zij vier jaar samen is met haar partner Frederik. Op 19 oktober 2018 werd hun relatie officieel, het zou nog even duren vooraleer Natalia haar vriend voorstelde. Dat deed tijdens een concert in de Lotto Arena van Antwerpen waar zij een 'willekeurige' man uit het publiek haalde en haar op een stoel op het podium zette en rond hem danste.

Ondertussen zijn Natalia en Frederik vier jaar een koppel en hebben zij samen twee kinderen. Maar een huwelijk? Dat is er voorlopig nog niet van gekomen. Jammer dat gelijk wie vandaag de dag de grootste onzin online kan zetten, maar vooral dat mensen die onzin ook haast blindelings geloven. Gelukkig zijn er dan de échte fans die maar al te goed weten dat Natalia en Frederik géén 4 jaar getrouwd zijn.