.
Natalia
dinsdag 9 mei 2023

Natalia: “Ze hebben zich extra moeten bewijzen”

Het was niet makkelijk

Relaties lopen jammer genoeg niet altijd zoals je het zou willen. Zangeres Natalia heeft al enkele relaties achter de rug en het is dankzij één jongen uit een vroegere relatie dat ze haar naïviteit wat is verloren. En dat neemt ze hem nog altijd erg kwalijk.

“De mannen die daarna kwamen, hebben het niet makkelijk gehad, zij hebben zich extra moeten bewijzen. Maar ook daarna ben ik nog met mijn hoofd tegen de muur gelopen”, geeft Natalia toe in Dag Allemaal.

Natalia is twee jaar samen geweest met Amerikaan Alex Jackson. Hij woonde op dat moment nog bij zijn moeder in Kaiserlautern en Natalia zag een relatie met hem eerst niet zitten. Zij vreesde dat hij ooit terug naar Amerika wou trekken.

“Ik wilde heel graag iets duurzaam opbouwen. Maar hij heeft onmenselijk veel moeite gedaan om mij te strikken – hij zou zeker in België blijven omdat hij mij zo graag zag – en uiteindelijk ben ik overstag gegaan.”

Maar het mocht helaas niet duren en na twee jaar gingen de twee toch uit elkaar. En dat vond Natalia moeilijk te begrijpen. “Ik heb nooit begrepen waarom iemand zoveel moeite doet en dan twee jaar later in de States blijft. Zo zijn er nog mannen geweest die mij van alles hebben wijsgemaakt. Maar oké, dat is voorbij.”