.
Natalia
zondag 25 juni 2023

Natalia: “Zoveel drama zou ik niet aankunnen”

Ze maken soms eens ruzie

Natalia en haar vriend Frederik zijn 5 jaar samen. Voorlopig is hij nog haar vriend, maar binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje en worden ze man en vrouw. Wanneer ze dat precies doen weten ze zelf nog niet, maar vermoedelijk volgend jaar.

“Frederik is de man van mijn leven. Hij moest de vader van mijn kinderen worden. Na onze eerste date zei ik tegen ons moeder: ‘Ik heb mijn nieuw lief ontmoet en ga er dan kindjes mee maken, hé.’ Ze schoot in de lach. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag, klikte het goed tussen ons”, vertelt Natalia in Story.

Discussies of ruzies zijn er bijna nooit tussen het koppel, en van drama is er dan ook weinig sprake. En daar is Natalia blij om. Ze heeft het ooit anders geweten.

“Zoveel drama, dat zou ik nu niet meer aankunnen en ik wil dat ook gewoon niet meer. Natuurlijk is het niet altijd peis en vree en zijn we er ons van bewust dat er nog veel ups-and-downs zullen komen, maar op het einde van de dag is er altijd liefde.”

En zo kan Natalia volop genieten van haar 20-jarige carrière dat ze dit jaar kan vieren. Dat doet ze met een goedgevulde agenda. “Eerst is er mijn theatertournee ‘Hallelujah to the beat’ en daarna volgen de zomeroptredens. En in november speel ik twee grootste jubileumconcerten in de Lotte Arena.”