.
Nathalie Meskens
maandag 28 maart 2022

Nathalie Meskens: “Dat had ik nooit geloofd”

Ze is er volledig voor gegaan

Het ergste wat je als mens kan overkomen is dat iemand uit je nabije omgeving iets ernstigs overkomt. Vrienden of familieleden die ziek worden, of zelfs komen te sterven, je zou het liever allemaal niet meemaken. Ook Nathalie Meskens niets. Het maakt haar bang als haar geliefden iets overkomt, en zeker als het jonge mensen zijn. Om die reden wou de presentatrice bijna geen kinderen.

“Had je me tien jaar geleden gezegd dat ik nu twee kinderen zou hebben, dan had ik je nooit geloofd. Niet alleen dus omdat ik twijfelde of het wel iets voor mij was, maar ook omdat ik schrik had. Wat als er iets misloopt? Of ziek wordt? Die angst verlamde me. Maar op een bepaald moment heb ik een knop kunnen omdraaien in mijn hoofd. Als je echt kinderen wilt, dan moet je ervoor gaan”, vertelt ze aan Story.

Nathalie kan moeilijk inschatten of ze een erg bezorgde moeder zal zijn. Lima en Loé zijn nog erg klein, en de buitenwereld lijkt nog ver weg. “Maar ik denk wel dat ik ze met een gerust hart kan loslaten. Lima is al heel zelfstandig en je kunt haar niet bij het handje vasthouden. Het is een echte plantrekker.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens