.
Nathalie Meskens
zaterdag 22 oktober 2022

Nathalie Meskens: “Dat heb ik echt moeten leren”

Na de breuk zat ze diep

Op de vraag wat Nathalie Meskens nu eigenlijk precies van beroep doet, vindt ze het zelf moeilijk om een antwoord te formuleren. Meestal zegt ze actrice, maar ze is veel meer dan dat.

“Het is fijn om alles te mogen doen wat je graag doet. Ik vind het vooral een luxe. Maar er is ook een periode geweest dat ik constant aan het werk was. Maar gelukkig lukt dat sinds de laatste jaren beter om te regelen. Ook al omdat ik strakke afspraken met mezelf heb gemaakt”, zegt Meskens in Primo.

Nathalie heeft er een heel heftige tijd op zitten, want voor haar relatie nu was ze samen met acteur Jeroen Van Dyck. Toen hun relatie op de klippen liep heeft ze heel diep gezeten en is ze in therapie gegaan.

“Ik heb toen vooral geleerd om tijd voor mezelf te maken. Vooral simpele dingen zoals met de hond gaan wandelen. Toen de kinderen kwamen, werd dat besef nog veel sterker. Ik ben geen mama geworden om zeven op zeven zestien uur per dag te werken. Ik ben dus heel blij met de evolutie die ik op dat vlak heb doorgemaakt.”

Voordat Nathalie moeder werd had ze behoorlijk last van FOMO, toen schuimde ze alle feestjes en premières af omdat ze niks wou missen. “Maar nu zeg ik niet meer op alles ja en dat lukt elke dag beter en beter”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens