.
Nathalie Meskens
dinsdag 8 oktober 2024

Nathalie Meskens: “Die droom heb ik nooit gehad” 

Maar zeg nooit nooit 

Hoewel Nathalie Meskens vooral eigen nummers wil brengen tijdens haar theatershow, zullen er ook enkele covers te horen zijn. Er zijn nu eenmaal enkele nummers die Nathalie niet links wil laten liggen.

“Ain't No Sunshine van Bill Withers mag uiteraard niet ontbreken. Het is een prachtig liedje dat ik graag zelf geschreven had. Het staat wel op mijn EP, waardoor het toch een beetje van mij voelt. Ik breng ook een medley van Stevie Wonder, een van mijn grote muzikale idolen. Ik ben opgegroeid met zijn songs, het is een ode aan hem. Zijn liedjesteksten zijn prachtig, net als zijn stem. Daarom steek ik ook altijd wat soul in mijn nummers”, zegt Nathalie in Story.

Nathalie zingt haar nummers in het Engels en wie Engelse nummers zingt, kan met gemak zijn kans wagen in Amerika. Maar daar heeft de zangeres geen behoefte aan.

“Ik heb er nooit van gedroomd om als zangeres door te breken in het buitenland of als actrice in Hollywood. Weet je, op deze planeet zijn er honderdduizenden mensen met veel talent. Ik weet wat ik kan, maar ook wat ik niet kan. En ik doe vooral heel graag wat ik doe. Ik voel me comfortabeler in een kleine vijver dan in de oceaan. Wereldberoemd zijn is niets voor mij.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens