.
Nathalie Meskens
zaterdag 6 januari 2024

Nathalie Meskens: “Die plaat was er anders al vroeger geweest”

Maar daar stak iemand een stokje voor

Zo’n twintig jaar geleden kwam Nathalie Meskens voor de allereerste keer op televisie. De actrice is nu 41 en volledig klaar voor de volgende 20 jaar in haar carrière. Tevens ook het ideale moment om nog enkele nieuwe dromen waar te maken.

Zo heeft ze sinds kort een EP uit. Nathalie werkt sinds enkele jaren aan haar carrière als zangeres en zo’n eerste EP is een grote stap.

“Ik was al intensief nummers aan het schrijven drie jaar voor Lima er was. Zonder die zwangerschap was die plaat er al vroeger geweest. Maar mama zijn was het allerbelangrijkste en dus schoof die eigen muziek weer naar de achtergrond. Nu pas heb ik het gevoel dat ik eindelijk weet waarover ik het wil hebben”, zegt Nathalie in Dag Allemaal.

Een van de nummers op het album heet ‘Morning Glory’. Een nummer waarop Meskens vooral heel puur klinkt. En dat vindt ze een mooi compliment.

“Het is een oprechte ode aan de liefde, en specifiek de eerste momenten met mijn dochtertje en wat dat met mij deed. Die onvoorwaardelijke liefde, die bloedband die zo sterk is. Ik had het er pas nog over met een vriendin: ik kijk er nu al zo hard naar uit om grootmoeder te worden.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens