.
Nathalie Meskens
dinsdag 16 januari 2024

Nathalie Meskens heeft nieuwe single

Dat zij kan zingen, dat is op Morning Glory overduidelijk.

In december kwam MSKNS, beter bekend als Nathalie Meskens, nog met haar nieuwe single ‘Ain’t No Sunshine’, een pakkende cover van Bill Withers. Vrijdag 15 december, loste ze nog meer nieuwe muziek met haar allereerste EP ‘Morning Glory’. Het resultaat bevat naast nieuw werk ook haar vorige singles ‘You Knocked Down My Walls’ - intussen goed voor bijna een half miljoen streams - en ‘Gotta Run’. Op de EP staat ook het nummer ‘Morning Glory’, een song die MSKNS zelf schreef en recht uit het hart komt.

MSKNS: “Ik ben enorm fier op deze EP, maar ik ben vooral ook trots op elke stap die ik zet. Ik had mezelf beloofd tijd te geven om nieuwe nummers te maken. Er zijn zaken die ik van me af wilde schrijven en verhalen die ik wilde vertellen in de vorm van muziek. Elke song die ik schrijf is weer een stap dichter bij wat ik echt wil delen. Muziek is voor mij de mooiste kunstvorm om dat te doen. Ik vind het spannend om eigen werk de wereld in te sturen, al maakt het me vooral heel gelukkig. De single ‘Morning Glory’ is trouwens een ode aan de liefde. Voor mij gaat het over de eerste keer moeder worden. De magische ervaring van zelf leven op de wereld te zetten en de verliefdheid en onvoorwaardelijkheid die je daarbij voelt.”

Nathalie is momenteel ook niet weg te denken van het scherm. Bij VTM is ze te zien als vast jurylid in de spectaculaire talentenshow ‘Starstruck’ en op VRT1 is ze één van de juryleden in de befaamde chalet in het eindejaarsprogramma ‘Vrede Op Aarde’. Ook op muzikaal vlak heeft MSKNS nog grote plannen. Met haar allereerste EP ‘Morning Glory’ zal de zangeres in de toekomst namelijk touren langs de theaters en zalen in Vlaanderen. Meer informatie hierover zal later bekend worden gemaakt.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens