.
Nathalie Meskens
vrijdag 29 december 2023

Nathalie Meskens: “Ik ben blij dat ik langer heb gewacht”

Het was de enige juiste keuze

Nathalie Meskens lijkt een tijdje verdwenen te zijn uit de spotlights en ze was niet meer zo vaak op televisie te zien. Maar daar komt nu weer verandering in. Momenteel is ze te zien in ‘Vrede Op Aarde’ en volgend jaar zal ze vooral veel in de theaterzalen op de planken staan.

Het zal in 2024 twintig jaar geleden zijn dat Meskens voor de allereerste keer op televisie te zien was. En daar schrikt Nathalie zelf toch ook een beetje van. Maar ze blikt tevreden terug.

“Megatevreden. Er zijn altijd projecten die wat minder goed zijn uitgedraaid, maar ik ben niet iemand die met spijt door het leven gaat. Het is wat het moet zijn en je leert veel uit flops, meer dan uit successen. En ik heb natuurlijk veel kansen gekregen die ik gegrepen heb. Er zijn veel mensen met talent die jammer genoeg nooit een kans krijgen. Daar begint het mee. Ik ben daar heel dankbaar voor”, klinkt het in Dag Allemaal.

In die twintig jaar is de actrice ook twee keer mama geworden. Ze heeft behoorlijk lang gewacht, maar daar heeft ze geen spijt van.

“Ik ben blij dat ik lang gewacht heb, omdat de papa van mijn kinderen nu ook de persoon is met wie ik oud wil worden. Je verandert nog zoveel als mens. Ik ben nu rijper, rustiger. Een zekere fomo is weggevallen, ik hoef niet overal meer bij te zijn. De focus is anders. Mocht ik twintig jaar geleden kinderen hebben gekregen, dan was ik waarschijnlijk minder mama geweest omdat ik nog te carrièregericht was. Al weet ik dat niet zeker. Ik ben wel heel blij nu. Ik recupereer misschien minder snel dan vroeger en de slapeloze nachten hakken er harder in. Maar kijk, ik heb die eerste jaren overleefd, Lima wordt in maart al vier, Loé is twee jaar en drie maanden.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens