.
Nathalie Meskens
dinsdag 4 oktober 2022

Nathalie Meskens: “Ik heb al heel wat klaar liggen”

Binnenkort komt de tweede single

Als zangeres heeft Nathalie Meskens nog niet meteen brokken gemaakt in de hitparade. Het nummer kon op veel positieve reacties rekenen, maar behaalde niet de hoogste regionen.

Nathalie probeert al haar nummers heel persoonlijk te houden, en dat zal ook zo zijn bij de tweede single. Maar waarover de volgende singles zullen gaan, dat weet ze nog niet zo goed.

“Het zou over mijn kinderen kunnen gaan, maar ik weet het niet zo goed. Voor de geboorte van Lima ben ik nummers beginnen schrijven. En dat zijn er ondertussen al heel veel. Allemaal verhalen rondom mij die me geraakt, gekwetst of ontroerd hebben”, legt Meskens uit in Story.

De tweede single verschijnt eind oktober en waar die over zal gaan, houdt ze lieven nog even geheim. “Maar qua stijl zal het wel ongeveer klinken zoals de eerste single. Het is popmuziek, maar je voelt dat er veel wereldse invloeden inzitten.”

Ondertussen werkt Meskens ook verder aan een eerste EP, die hopelijk dit jaar nog zal verschijnen. “Daar kijk ik enorm naar uit. Op de baan zijn met je muzikanten is zo leuk. Je wordt een (h)echte familie. En ik neem dan ook de honden en kinderen mee.”