.
Nathalie Meskens
vrijdag 25 oktober 2024 06:40

Nathalie Meskens: “Ik heb daar met mijn lief altijd over gewaakt”

Hun tijd samen mag niet verloren gaan

Nathalie Meskens is klaar voor haar grote tournee langs Vlaanderen met haar tour ‘Morning Glory’. Ze brengt er vooral eigen muziek, aangevuld met enkele covers.

Nu haar kinderen wat ouder zijn, is het voor Nathalie het ideale moment om te gaan toeren en eigen muziek te maken. En ze kan niet anders dan toegeven dan dat ze er klaar voor is, om erin te vliegen.

“Ik neem niks meer voor vanzelfsprekend aan. Dat is ook waar mijn nummer ‘Don’t Take Me For Granted’ over gaat. Het is de song die ik als single heb uitgebracht. De boodschap is heel duidelijk: laat ons de dingen niet voor vanzelfsprekend aannemen, vooral niet in een relatie, maar oprecht alles bewust omarmen, waardoor we met elkaar kunnen omgaan met heel veel liefde en warmte”, zegt ze in Primo.

Eens er kinderen komen in je leven, ziet je leven er toch een beetje anders uit. Alles gebeurt in functie van de kinderen en niet langer in dat van jezelf en je partner.

“Zo gaat dat. Al hebben mijn lief en ik er wel altijd over gewaakt dat we nog regelmatig dingen met ons tweetjes doen. Dat gaan we blijven doen. Nu de kinderen naar school gaan - Lima zit in de tweede kleuterklas, Loé is net gestart in de eerste kleuterklas - merken we dat dat toch wat makkelijker gaat.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens