.
Natalie Meskens
vrijdag 11 maart 2022

Nathalie Meskens: “ik heb lang getwijfeld of ik wel kinderen wilde”

Maar ze is blij dat ze de stap heeft gezet

Nathalie Meskens is ondertussen mama geworden van Lima en Loé, maar in Het Nieuwsblad geeft het VTM-gezicht toe dat ze lang getwijfeld heeft om kinderen op de wereld te zetten.

“Ik ben bang voor de zwaarte die ik zie hangen over de nieuwe generatie”, vertelde Nathalie Meskens enkele jaren voor ze moeder werd. En de wereld en onze maatschappij is er sindsdien niet op gebeterd met enkel maar nog méér polarisatie. Toch zette Nathalie Meskens dan toch twee kinderen op de wereld…

“Ik heb heel lang getwijfeld of ik het zou doen”, geeft Nathalie Meskens toe in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Maar uiteindelijk is het er dus toch van gekomen.”

“Waarom? Tja, dat is de natuur, zeker? Je hebt natuurlijk gelijk. Er is nog altijd zoveel onrecht, honger en miserie. Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Misschien ben ik niet intelligent genoeg, maar hoe kan het dat onze wereldleiders er niet in slagen om dat voor eens en voor altijd uit te roeien?” stelt Nathalie Meskens zich openlijk de vraag in Het Nieuwsblad.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens