.
Nathalie Meskens
zaterdag 12 oktober 2024

Nathalie Meskens: “Ik probeer het niet te verwachten” 

Maar het zou zo leuk zijn 

De dag van vandaag is het niet meer zo evident dat een radiostation de singles van onze Vlaamse artiesten draait. Ook niet wanneer die artiesten in het Engels zingen.

De nummers van MSKNS zijn ondertussen wel een keertje gedraaid op JOE en Radio2, maar daar bleef het ook bij. Nathalie Meskens moet net als iedereen vechten voor haar plekje.

“Velen denken dat deuren sneller opengaan omdat ik Nathalie Meskens ben, maar het tegendeel is waar. Op zich is dat ook het eerlijkst. Ook mensen die niet bekend zijn moeten keihard knokken om gehoord te worden. Dat houdt me met beide voetjes op de grond. En als het lukt, ben je extra dankbaar”, zegt ze in Story.

Natuurlijk wil Nathalie net als sommigen graag een grote hit scoren. Natuurlijk wil ze dat een keertje meemaken. Maar voorlopig blijft het bij dromen.

“Ik ga er niet van uit en probeer het vooral niet te verwachten. Met het ouder worden leer ik om geen verwachtingen te hebben. Niet alleen qua muziek, maar ook qua dromen, mensen, situaties... Je bent dan minder teleurgesteld achteraf en dat is een fijner gevoel.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens