.
Nathalie Meskens
vrijdag 1 juli 2022

Nathalie Meskens: “Ik was op slag verliefd”

De avond verliep anders dan gedacht

‘You Knocked down my walls’ is de debuutsingle van actrice en presentatrice Nathalie Meskens. Daarin beschrijft ze hoe haar vriend Nadim haar hart heeft veroverd. Want dat was geen gemakkelijke klus. Nathalie zat een paar maanden ver in haar scheiding met Jeroen Van Dyck en ze had heel wat moeilijke moment.

“Het gebeurde exact zoals ik het vertel in het nummer. Ik had één van die rotmomenten die je wel vaker hebt in zo’n periode. Ik had een zware depressieve avond voor de boeg, dus ik dacht: ik ga een flesje wijn halen in de bar achter de hoek en ik ga die lekker zielig alleen opdrinken in de zetel met op de achtergrond een hele slechte film. Maar die avond zou totaal anders lopen dan verwacht”, doet Nathalie haar romantisch verhaal in Humo.

Die avond was zo goed als een nieuwe start voor Nathalie, de start van een nieuw leven. Want ze ontmoette die avond Nadim, haar huidige partner.

“Ik kan me alleen maar vastklampen aan de geijkte uitdrukkingen: vlinders in de buik hebben, in vuur en vlam staan… Er gebeurt iets fysieks, de adrenaline en endorfine gieren door je lijf. Binnenin speelt er iemand flipperkast: je hartslag zit in je keel, je oksels zijn zeiknat. Ik keek naar Nadim en ik verdween in zijn ogen.”

Als het van Nathalie afhangt dan is Nadim de partner waar ze haar hele leven mee wil doorbrengen en ze is nog niet van gedacht veranderd. “Wij zien de liefde allebei groots. En wij vinden niets vanzelfsprekend. Ik zie het zo vaak: koppels die je de eeuwigheid toedicht en die dan toch uit elkaar gaan”, zucht Nathalie in Humo.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens