.
Lima en Nathalie Meskens
maandag 29 mei 2023

Nathalie Meskens komt eindelijk tot inzicht

​​​​​​​Dát is essentieel binnen een relatie

We leven in hectische tijden waarin je constant moet bereikbaar zijn en de smartphone als het ware de controle over ons leven heeft genomen.

“Natuurlijk zie ik de voordelen van al die nieuwe technologieën. Maar ik zie evenzeer hoe ze ons in hun greep hebben en ons kunnen beletten om in het nu te leven”, onthult Nathalie Meskens in Gazet van Antwerpen.

“Weten wat je zelf wilt, is essentieel binnen een relatie. Voor mij was het geen vanzelfsprekendheid om daarachter te komen. Vroeger had ik de neiging om te pleasen. Mijn lief maakte me daarop attent door me de vraag te stellen: Wat wil jij zelf? Het deed me inzien dat opkomen voor je eigen verlangens de beste garantie is om binnen je relatie gelukkig te zijn”, aldus Nathalie.

Naast opkomen voor haar eigen verlangens zet Nathalie zich ook in voor Cunina. Een ngo die zich inzet om kansarme kinderen toegang tot het onderwijs te geven.

Volgens hen is het dé manier om de armoedecirkel te doorbreken. Want het is beter iemand te leren vissen dan hem of haar vis te geven.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens