.
Nathalie Meskens
vrijdag 27 mei 2022

Nathalie Meskens lanceert eerste muzieksingle: 'You Knocked Down My Walls'

Nathalie Meskens lanceert eerste muzieksingle

Noem Nathalie Meskens gerust een manusje-van-alles. Wanneer de mama-van-twee geen televisieprogramma’s presenteert, een script vanbuiten leert of aan het reizen of kokerellen is, vind je haar in een muziekstudio. Het resultaat van dat laatste is haar allereerste solosingle: ‘You Knocked Down My Walls’. In het Engelstalige nummer zingt MSKNS over het moment waarop ze de liefde van haar leven en vader van haar kinderen ontmoet én het is de voorloper van een album, dat volgend jaar uitkomt. ‘You Knocked Down My Walls’ komt uit op vrijdag 27 mei.

Je kent haar onder andere als actrice in de series ‘Gina en Chantal’ en ‘Danny Lowinksy’ en de films ‘Pippa’ en ‘Allemaal familie’. Hoewel ze jaren geleden voor een acteeropleiding koos, bleef muziek altijd één van haar grootste passies. Met de coverband ‘Meskens in Motown’ tourde ze jarenlang doorheen heel Vlaanderen. En nu volgt – eindelijk – eigen muziek.

Haar eerste single ‘You Knocked Down My Walls’ is het resultaat van heel wat zelfreflectie. In liedjesteksten schrijven vond Meskens een uitlaatklep. Nathalie: ““Ik schrijf al muziek van toen ik twaalf was en het podium was nooit veraf. Muziekteksten schrijven, voelt voor mij aan als een soort therapie. Ik schrijf emoties en gevoelens van me af. Sommigen doen dat in een dagboek, bij mij zijn dat songteksten. Nu is het tijd om dat ‘pad’ te delen met de wereld. Mijn eigen stijl, mijn eigen woorden, mijn eigen sound. Mijn hart en mijn ziel zitten in dit project en nu kan ik het éindelijk laten horen.”

‘You Knocked Down My Walls’ gaat over het moment waarop Meskens de liefde van haar leven en vader van haar kinderen, Nadim, tegenkomt. Of zoals ze zingt: “Like a big bang you came into my life. Now I’m falling. You knocked down my walls. You changed me from who I was. I don’t have to pretend, someone that I’m not,when I’m with you “

‘You Knocked Down My Walls’ komt uit op vrijdag 27 mei bij CNR.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens