.
Nathalie Meskens
maandag 21 maart 2022

Nathalie Meskens leefde enkele jaren in Nederland: “het had iets benauwends”

"Dat gevoel heb ik nooit gehad"

Nathalie Meskens trok als achttienjarig meisje naar Nederland om er aan de toneelschool van Maastricht te studeren. Waarom Nederland en niet gewoon Studio Herman Teirlinck?

“Ik had echt geen zin in de Studio Herman Teirlinck”, onthult het VTM-gezicht in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “Ik heb in het middelbaar muzische vorming gedaan en iedereen van mijn jaar ging naar de Studio. Ik wilde niet nog eens vier jaar dag in dag uit altijd diezelfde mensen zien”, verduidelijkt Nathalie Meskens.

Oorspronkelijk had Nathalie Meskens ook wel graag naar New York of Londen gegaan, maar toen kreeg ze een lief en wilde ze ineens niet meer zo ver weg. “En Nederland is óók het buitenland, hé”, lacht Nathalie in Het Nieuwsblad.

Al geeft Nathalie Meskens toe dat het geen ervaring was die plots de wereld voor haar opende: “Dat gevoel heb ik nooit gehad”, aldus het VTM-gezicht. “Het was een fijne tijd, maar zo’n school heeft op den duur ook iets benauwends”, onthult Nathalie Meskens in Het Nieuwsblad.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens