.
Nathalie Meskens
woensdag 13 december 2023

Nathalie Meskens leert zichzelf terug kennen als mama

En dat is een magisch gevoel

Het mag de laatste tijd dan wel stil geweest zijn rond Nathalie Meskens, ze was wel volop bezig. Niet alleen met haar twee kinderen maar ook met haar andere liefde, muziek. En haar eerste nummer gaat dan ook over haar kinderen. “Het is die magische ervaring van zelf leven op de wereld te zetten, en dan vooral de intense en onvoorwaardelijke liefde die je daarbij voelt.”

Al geeft ze zelf toe dat die onvoorwaardelijke liefde best vermoeiend kan zijn. “eker omdat onze nachten al 3,5 jaar onderbroken zijn. Ons zoontje Loé, die nu twee jaar is, slaapt al beter, maar Lima houdt ons 's nachts nog altijd wakker. Nooit een volledige nacht kunnen doorslapen, dat weegt.”, vertelt ze aan ‘Story’. Waar ze de voorbije jaren het wat rustiger aandeed is ze nu wel volop terug aan het werk.

En dat is iets waar haar kinderen wel terug aan moeten wennen. Zeker als hun mama plots op tv verschijnt. “Afgelopen vrijdag keken we naar Starstruck en dan vindt ze het heel vreemd dat mama op tv komt.”, laat Nathalie Meskens nog weten.

Bio van Nathalie Meskens