.
Nathalie Meskens
maandag 12 juni 2023

Nathalie Meskens over het verlaten van haar vader 

k heb met mijn vader geen contact meer gehad” 

Toen Nathalie Meskens in Het Laatste Nieuws de vraag kreeg hoe haar kindertijd verliep, moest het tv-gezicht toch even nadenken. “Zeker nu ik zelf kinderen heb, stel ik me die vraag vaak. Hoe was ik eigenlijk als kind? Hoe voelde ik mij? En wat weet ik daar nog van?”

Na een korte denkpauze besluit ze dat ze denkt dat ze een heel fijne kindertijd heeft gehad ondanks de scheiding van haar ouders toen ze drie jaar oud was.
“Desondanks heb ik me altijd veilig en geborgen gevoeld. Ik was altijd aan het zingen en ik deed graag alsof ik op een podium stond. Dat doe je, denk ik, alleen maar als je een blij en vrij kind bent.” gaat ze verder.

Verder onthult ze dat ze na de scheiding van haar ouders geen contact meer heeft gehad met haar vader. “Dat hoefde niet voor hem. Ik heb dat nooit begrepen en nu ik zelf kinderen heb al helemaal niet” zegt Nathalie.

Zelf zegt de presentatrice er niet te veel mee bezig te zijn: “Het is wat het is. Ik steek dan liever mijn energie in andere dingen. Ik kijk er liever naar als een stimulans. ‘Zo moet het niét.’ Om het dan zelf beter te doen” besluit ze.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens