.
Nathalie Meskens
donderdag 9 juni 2022

Nathalie Meskens: “Plots was het moment er”

Ze lanceert een eerste single

Het kwam als een grote verrassing toen Nathalie Meskens bekend maakte dat ze een eerste single had gelanceerd. Na vele succesvolle tv-programma’s presenteren, mag ze nu dus ook de hitparade onveilig maken met ‘You Knocked Down My Walls’.

Nathalie is al sinds haar 12de bezig met het schrijven van muziek, maar het is pas nu, op haar 40ste dat ze eindelijk met een single naar buiten komt. Waarom het zolang geduurd heeft, dat kan ze niet verklaren.

“Op veel vlakken ben ik een early bird, in de regel ga ik er met volle goesting voor. Maar bij andere dingen merk ik toch een laatbloeier te zijn. Ik ben ook pas moeder geworden op mijn 38ste, hé. Omdat ik er bang voor was. Het is een patroon: de grote dingen in het leven schrikken me zozeer af dat ik er mijn tijd voor moet nemen”, vertelt ze aan Humo.

Meskens wilde niet zomaar de zoveelste zijn die een nummer uitbracht en ze is lang op zoek geweest naar een stijl die bij haar past. Nathalie haar ambities waren groot en daar wilde ze werk van maken.

“Aan het begin van mijn laatste, grootste covertour, Meskens in Motown, was het moment er opeens. Ik was gegroeid als zangeres, ik voelde me klaar. Toen ben ik beginnen schrijven.”

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens