.
Nathalie Meskens
vrijdag 18 maart 2022

Nathalie Meskens straalt als nooit te voren: “Ik trek mij dat niet aan”

En dat allemaal sinds ze mama is

Amper 8 weken na de bevalling van haar dochter Loé stond Nathalie Meskens al voor de camera voor de opnames van ‘Paradijs zoekt Personeel’. Nathalie straalt en ziet er gelukkiger uit dan ooit. En dat is ook de kijker niet ontgaan. Nathalie ziet er volgens velen niet meer zo graatmager uit als vroeger en ze juichen dat extra kilootje toe.

Bij het inspreken van de voice-overs voor het programma, merkte ook Nathalie dat er nog een extra kilootje aanhing. “Normaal gezien zou ik dat vervelend vinden, maar nu trek ik me dat oprecht niet aan”, klinkt het bij Nathalie in Tv Familie. “Mijn lief zegt trouwens dat de kijkers mij toch liever zien met een kilootje meer. Ik ben blij dat ik mezelf die druk niet meer opleg.”

Dat Nathalie wat minder ijdel is en sneller tevreden is, heeft alles te maken met het mama worden. “Vroeger dacht ik: ‘Ik kom op tv, dus ik moet er altijd goed uitzien. Maar ik ben ook maar een vrouw zoals alle andere, het is logisch dat je nog een dikkere buik hebt als je pas bevallen bent.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens