.
Nathalie Meskens
vrijdag 11 maart 2022

Nathalie Meskens verrast en krijgt volop complimentjes

Ze ziet er stralend uit

Wanneer je naar ‘Paradijs zoekt personeel’ kijkt dan zie je een stralende zon en een diepblauwe hemel. Maar dat is niet het enige dat straalt, ook presentatrice Nathalie Meskens straalt als nooit te voren. Meskens die de voorbije jaren 2 keer mama is geworden ziet er gelukkiger uit dan ooit. Nathalie wordt volgende maand 40, maar het regent nu al complimentjes.

“Wauw, Nathalie, je hebt je vrouwelijke vormen terug’, klinkt het op sociale media en in Tv Familie. “Ja, Nathalie, je straalt. Gelukkig is ze niet meer zo mager als een tijd geleden, want dat vond ik maar niks’, reageert iemand anders. En dat kunnen wij alleen maar beamen, Nathalie straalt als nooit tevoren en lijkt zich beter dan ooit goed te voelen in haar vel.

Maar we willen ook graag benadrukken dat niemand zichzelf hoeft te veranderen volgens dat anderen je graag zien. Voel jij jezelf goed met een maatje meer, dan is dat prima zo. Wil je toch graag een kilootje kwijt, dan is dat even goed. Laat jezelf niet beïnvloeden door anderen en zeker niet door sociale media. Iedereen is perfect, zolang hij of zij zich maar goed in zijn/ haar vel voelt.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens